Schuurbrand aan de J.J.P. Oudstraat

Woensdag 3 november 2010

Woensdagavond even na 10 uur komt er een brandmelding binnen van een schuurbrand aan de J. Duikerstraat in Almelo. Bij aankomst bleek er achter een woning, aan de J.J.P. Oudstraat, een schuur in brand te staan. Het schuurtje stond volledig in brand en de brandweer heeft voorkomen dat de vlammen zijn overgeslagen naar de woning.

 De unit Forensisch Technische Opsporing van de Regiopolitie Twente zal de brand onderzoeken en hoopt op medewerking van getuigen. Getuigen worden verzocht zich te melden bij de politie, via tel. 0900-8844 of anoniem via tel. 0800-7000.

 

(C) Copyright Patrick J.C. Weegink

De vlammen slaan uit het dak van het schuurtje en een buurman probeert de schade te beperken met een straaltje uit zijn tuinslang.
Bij de brand kwam veel vliegvuur vrij en heeft er voor gezorgd dat in de omgeving wat as terecht is gekomen. Omdat het regende is er geen gevaarlijke situatie ontstaan.
Met de warmtebeeldcamera controleert een brandweerman of er nog wat na smeult.
De politie heeft een onderzoek ingesteld. Getuigen worden verzocht zich te melden bij de politie, via tel. 0900-8844 of anoniem via tel. 0800-7000.

(C) Copyright Patrick J.C. Weegink