Almelo - Zaterdagavond 1 februari zijn bij een frontale aanrijding met twee auto’s op de Van Rechteren Limpurgsingel (op het viaduct over het kanaal Almelo-Nordhorn) alle vier inzittenden per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.Rond 19.30 uur wordt een aanrijding tussen twee auto’s op de brug van de Van Rechteren Limpurgsingel gemeld. Er heeft een frontale aanrijding plaatsgevonden waarbij alle vier inzittenden van beide voertuigen gewond zijn geraakt en door de brandweer zijn bevrijdt.

De afdeling Verkeersongevallen Analyse van de politie is een onderzoek gestart naar de toedracht, vermoedelijk heeft de 58-jarige automobiliste uitgeweken omdat er iets op haar rijbaan lag, en is daarbij frontaal op haar tegenligger gereden.

De 58-jarige Almelose automobiliste en haar 58-jarige Almelose passagier zijn met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Enschede. De twee inzittenden van het andere voertuig, een 74-jarige man en een 69-jarige vrouw uit Melick, zijn met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Almelo.
Bron Politie.nl