Brandweer Almelo met 2 teams maar Trailwalker 2011

 

 

Op dit moment zijn 10 brandweerlieden van Brandweer Almelo bezig met de voorbereidingen van een heel bijzondere wandeltocht: de Oxfam Novib Trailwalker. Op 25 en 26 juni gaan ze in twee teams, maar liefst honderd kilometer wandelen over de Veluwe, in maximaal dertig uur. Een hele uitdaging! Maar we doen het graag, omdat het voor een heel goede zaak is.

Ze hopen dan ook dat jij één of beide team wilt sponsoren.

 Elk kind naar school!

Oxfam Novib Trailwalker gaat veel geld opleveren voor iets dat ons heel erg aan het hart gaat: onderwijsprojecten voor kansarme kinderen in ontwikkelingslanden. Kinderen die vaak niet naar school gaan. En dat terwijl onderwijs dé manier is om kinderen een betere start te geven.

Wij maken de kilometers!

Daarom vragen we je dringend: Help de brandweer helpen en sponsor één of beide teams! Doe dat via één van de logo's  of ga naar www.trailwalker.nl en steun één van de beide teams van Brandweer Almelo. Met jouw bijdrage geef je ons een steuntje in de rug. Maar veel belangrijker is dat je meehelpt om een nieuwe generatie een betere kans te geven op een toekomst zonder ziekte en armoede.

Jij hoeft geen kilometers te maken, dat doen wij wel. Maar we hebben je steun wél nodig!

 Alvast heel hartelijk bedankt!

Teams Brandweer Almelo 1 & 2

 

(C) Copyright Patrick J.C. Weegink

Team Brandweer Almelo 1 en 2


(C) Copyright Patrick J.C. Weegink